StoltzeStatistikk for Morten Eikanger

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2014)
Personlig rekord15.00 (2013)
Forrige tid16.17 (2014)
ID98263
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbBIR (Reno IL)
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2014Kalkulator16:17 (1110 m/h)02:34 (1257 m/h, 113 %)00:00 (-2:-34, -2144 m/h, -194 %)14:02 (14:02, 488 m/h, 43 %)16:17 (02:15, 1109 m/h, 99 %)
2013Kalkulator15:00 (1205 m/h)02:33 (1265 m/h, 104 %)07:03 (04:30, 1222 m/h, 101 %)13:12 (06:09, 1115 m/h, 92 %)15:00 (01:48, 1386 m/h, 115 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Morten Eikanger 2014








StoltzeBilder av Morten Eikanger 2013






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.