StoltzeStatistikk for Torgeir Sandøy

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2014)
Personlig rekord12.45 (2014)
Forrige tid12.45 (2014)
ID96737
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbBergen Kommune BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2014Kalkulator12:45 (1418 m/h)02:12 (1467 m/h, 103 %)05:46 (03:34, 1542 m/h, 108 %)11:07 (05:21, 1281 m/h, 90 %)12:45 (01:38, 1528 m/h, 107 %)
2013Kalkulator14:36 (1238 m/h)02:09 (1501 m/h, 121 %)06:24 (04:15, 1294 m/h, 104 %)12:57 (06:33, 1047 m/h, 84 %)14:36 (01:39, 1512 m/h, 122 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Torgeir Sandøy 2014







StoltzeBilder av Torgeir Sandøy 2013






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.