StoltzeStatistikk for Eirik Blomdal

Antall deltagelser2 (i perioden 2011 - 2012)
Personlig rekord10.29 (2011)
Forrige tid10.44 (2012)
ID92968
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbBergen Brannkorps
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2012Kalkulator10:44 (1684 m/h)01:37 (1996 m/h, 118 %)04:52 (03:15, 1692 m/h, 100 %)09:18 (04:26, 1546 m/h, 91 %)10:44 (01:26, 1741 m/h, 103 %)
2011Kalkulator10:29 (1725 m/h)01:38 (1976 m/h, 114 %)04:53 (03:15, 1692 m/h, 98 %)09:06 (04:13, 1626 m/h, 94 %)10:29 (01:23, 1804 m/h, 104 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Eirik Blomdal 2012










StoltzeBilder av Eirik Blomdal 2011








Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.