StoltzeStatistikk for Mathias Leivestad

Antall deltagelser2 (i perioden 2009 - 2010)
Personlig rekord14.28 (2009)
Forrige tid14.42 (2010)
ID88957
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbSøvik Velforening
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2010Kalkulator14:42 (1230 m/h)02:19 (1393 m/h, 113 %)07:07 (04:48, 1146 m/h, 93 %)12:59 (05:52, 1168 m/h, 94 %)14:42 (01:43, 1453 m/h, 118 %)
2009Kalkulator14:28 (1250 m/h)02:28 (1308 m/h, 104 %)07:02 (04:34, 1204 m/h, 96 %)12:45 (05:43, 1199 m/h, 95 %)14:28 (01:43, 1453 m/h, 116 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Mathias Leivestad 2010





StoltzeBilder av Mathias Leivestad 2009






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.