StoltzeStatistikk for Marte Brunborg

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2014)
Personlig rekord14.45 (2014)
Forrige tid14.45 (2014)
ID88925
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbBergen Kommune BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2014Kalkulator14:45 (1226 m/h)02:36 (1241 m/h, 101 %)07:09 (04:33, 1209 m/h, 98 %)12:50 (05:41, 1206 m/h, 98 %)14:45 (01:55, 1302 m/h, 106 %)
2013Kalkulator15:12 (1189 m/h)02:34 (1257 m/h, 105 %)07:10 (04:36, 1196 m/h, 100 %)13:24 (06:14, 1100 m/h, 92 %)15:12 (01:48, 1386 m/h, 116 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Marte Brunborg 2014







StoltzeBilder av Marte Brunborg 2013






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.