StoltzeStatistikk for Stian Morchmann

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2019)
Personlig rekord17.03 (2018)
Forrige tid18.51 (2019)
ID109195
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbBTC
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator18:51 (959 m/h)02:50 (1139 m/h, 118 %)08:34 (05:44, 959 m/h, 100 %)15:55 (07:21, 933 m/h, 97 %)18:51 (02:56, 850 m/h, 88 %)
2018Kalkulator17:03 (1060 m/h)02:44 (1180 m/h, 111 %)07:57 (05:13, 1054 m/h, 99 %)14:58 (07:01, 977 m/h, 92 %)17:03 (02:05, 1198 m/h, 113 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Stian Morchmann 2019













StoltzeBilder av Stian Morchmann 2018





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.