StoltzeStatistikk for Mathias Skott

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2019)
Personlig rekord20.06 (2019)
Forrige tid20.06 (2019)
ID108571
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbTryg Forsikring
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator20:06 (899 m/h)03:04 (1052 m/h, 117 %)09:11 (06:07, 899 m/h, 100 %)17:14 (08:03, 851 m/h, 94 %)20:06 (02:52, 870 m/h, 96 %)
2018Kalkulator20:14 (893 m/h)02:52 (1126 m/h, 126 %)09:03 (06:11, 889 m/h, 99 %)17:39 (08:36, 797 m/h, 89 %)20:14 (02:35, 966 m/h, 108 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Mathias Skott 2019










StoltzeBilder av Mathias Skott 2018





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.