StoltzeStatistikk for Guro Stavenes

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2019)
Personlig rekord21.22 (2019)
Forrige tid21.22 (2019)
ID108362
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbEika Bankene
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator21:22 (846 m/h)03:20 (968 m/h, 114 %)09:49 (06:29, 848 m/h, 100 %)18:35 (08:46, 782 m/h, 92 %)21:22 (02:47, 896 m/h, 105 %)
2018Kalkulator23:31 (768 m/h)04:02 (800 m/h, 104 %)11:05 (07:03, 780 m/h, 101 %)20:42 (09:37, 713 m/h, 92 %)23:31 (02:49, 886 m/h, 115 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Guro Stavenes 2019













StoltzeBilder av Guro Stavenes 2018




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.