StoltzeStatistikk for Mia Hanssen Løfsnæs

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2019)
Personlig rekord23.27 (2018)
Forrige tid23.36 (2019)
ID107811
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbTV2 B.I.L.
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator23:36 (766 m/h)03:41 (876 m/h, 114 %)11:03 (07:22, 746 m/h, 97 %)20:37 (09:34, 716 m/h, 93 %)23:36 (02:59, 836 m/h, 109 %)
2018Kalkulator23:27 (771 m/h)03:50 (842 m/h, 109 %)10:53 (07:03, 780 m/h, 101 %)20:40 (09:47, 700 m/h, 90 %)23:27 (02:47, 896 m/h, 116 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Mia Hanssen Løfsnæs 2019






StoltzeBilder av Mia Hanssen Løfsnæs 2018









Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.