StoltzeStatistikk for Bård Eirik Drivdal

Antall deltagelser2 (i perioden 2017 - 2018)
Personlig rekord15.33 (2017)
Forrige tid16.05 (2018)
ID107054
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbProaktiv
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2018Kalkulator16:05 (1124 m/h)02:30 (1291 m/h, 114 %)07:30 (05:00, 1100 m/h, 97 %)14:07 (06:37, 1036 m/h, 92 %)16:05 (01:58, 1269 m/h, 112 %)
2017Kalkulator15:33 (1162 m/h)02:28 (1308 m/h, 112 %)07:10 (04:42, 1170 m/h, 100 %)13:37 (06:27, 1063 m/h, 91 %)15:33 (01:56, 1291 m/h, 111 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Bård Eirik Drivdal 2018







StoltzeBilder av Bård Eirik Drivdal 2017




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.