StoltzeStatistikk for Liza Noresson Dahl

Antall deltagelser2 (i perioden 2022 - 2023)
Personlig rekord17.05 (2023)
Forrige tid17.05 (2023)
ID104326
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbVitec Fixit
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator17:05 (1058 m/h)03:02 (1064 m/h, 100 %)08:05 (05:03, 1089 m/h, 102 %)15:02 (06:57, 986 m/h, 93 %)17:05 (02:03, 1217 m/h, 115 %)
2022Kalkulator17:09 (1054 m/h)02:51 (1132 m/h, 107 %)08:10 (05:19, 1034 m/h, 98 %)15:19 (07:09, 959 m/h, 90 %)17:09 (01:50, 1361 m/h, 129 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Liza Noresson Dahl 2023





StoltzeBilder av Liza Noresson Dahl 2022




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.