StoltzeStatistikk for Bjarne Geir Herland

Antall deltagelser2 (i perioden 2016 - 2019)
Personlig rekord12.17 (2016)
Forrige tid13.02 (2019)
ID103172
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbEVRY AS
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator13:02 (1387 m/h)02:22 (1363 m/h, 98 %)06:05 (03:43, 1480 m/h, 106 %)11:19 (05:14, 1310 m/h, 94 %)13:02 (01:43, 1453 m/h, 104 %)
2016Kalkulator12:17 (1472 m/h)02:19 (1393 m/h, 94 %)06:00 (03:41, 1493 m/h, 101 %)10:54 (04:54, 1399 m/h, 95 %)12:17 (01:23, 1804 m/h, 122 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Bjarne Geir Herland 2019






StoltzeBilder av Bjarne Geir Herland 2016




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.