StoltzeStatistikk for Ivar Nygaard

Antall deltagelser2 (i perioden 2014 - 2019)
Personlig rekord19.09 (2014)
Forrige tid19.14 (2019)
ID100442
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbGC Rieber Aktiv
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator19:14 (940 m/h)03:30 (922 m/h, 98 %)09:14 (05:44, 959 m/h, 102 %)16:55 (07:41, 892 m/h, 94 %)19:14 (02:19, 1077 m/h, 114 %)
2014Kalkulator19:09 (944 m/h)02:58 (1088 m/h, 115 %)08:44 (05:46, 954 m/h, 101 %)16:38 (07:54, 868 m/h, 91 %)19:09 (02:31, 991 m/h, 104 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Ivar Nygaard 2019












StoltzeBilder av Ivar Nygaard 2014





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.