Gruppepåmelding med stor suksess!
onsdag 01. juni 2022 05:58

 

 Gruppepåmeldingen åpnet på onsdag 1. juni klokken 07.00, og innen to minutter var det "revet vekk" ca 2200 plasser. Med stor pågang måtte vi stenge påmeldingen ca rundt lunsj, og har i etterkant hjulpet alle på ventelisten med å finne plasser.

Akkurat nå er det til sammen 88 gruppe-plasser ledig, og påmelding er åpen. Om din gruppe ønsker flere plasser til en eksisterende bestilling, eller ønsker flere plasser enn det er ledig i en enkelt bolk, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen så ser vi hva som er mulig.

Inkludert  sponsorplasser er det nå solgt ca 3700 plasser, og i løpet av neste uke legges de resterende 2000 plassene ut for salg til individuelle løpere. Vi er veldig fornøyd med at interessen for påmelding er stor etter to år uten fullverdige arrangementer og lover å ta imot dere med samme entusiasme på løpsdagene!

Hvem var de aller ivrigste gruppene?

De rutinerte gruppeansvarlige vet at det er lurt å være raskt ute med bestilling av plasser. Påmelding åpner 07.00 for at flest mulig skal ha mulighet til å sitte klar foran PC-en.

Raskest av alle var ringreven Jon Bruvoll for Team Flopp, 6 sekunder brukte han fra påmelding åpnet til faktura ble tilsendt. Rett bak med 8 sekunder var Torgeir Fadnes for Cowi og Kay Vare Johnsen for Team Proffen.

Innen to minutter  var det solgt ca 2200 plasser til 120 forskjellige grupper, inspirerende!

 

 Om dere ikke har fått kjøpt plasser så er ikke alt håp ute! 

Det er fremdeles noen ledige plasser liggende ute for salg, og i løpet av de neste ukene er det også mulighet for at det åpner seg opp flere plasser. Sjekk påmelding eller kontakt oss på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen dersom du er på jakt etter plasser for din gruppe.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)