Info til grupper
torsdag 28. april 2022 00:00

Påmelding for grupper starter onsdag 1. juni, kl. 07.00. 

Erfaringsmessig er det stor etterspørsel - så dere bør sitte klar på PC’en kl 07.00. Når alle ledige startnummer er utsolgt, åpner vi for venteliste for grupper.

De som var kontaktpersoner for gruppene ved forrige arrangement eller grupper som har gitt oss beskjed om ny kontaktperson, mottar i god tid før påmeldingen starter, e-post med påmeldingsinformasjon.

 

Kontaktinfo

Kanskje din gruppe har ny kontaktperson? Dersom du vil endre noe på din gruppes kontakt, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med korrigerte opplysninger slik at dere får tilsendt brukernavn, passord og påmeldingslink til riktig person når denne info sendes ut til alle grupper ca. 11 mai.

Det er svært viktig at vi får korrekt tilbakemelding slik at vi kan yte best mulig service og unngå at dere får problemer i forbindelse med påmeldingen. Dersom din gruppe IKKE har mottatt påmeldingsinformasjon i løpet av 11. mai, ta snarest kontakt via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

Vi ber om at oppdatering av  kontaktinformasjon er sendt oss innen mandag 9.mai. 

 

Registrering av navn på løpere gjør gruppen selv

Alle deltagere må være inne i vår database med en egen Stoltze-ID.  Tips for å gjøre det så lett som mulig:

- Vi anbefaler deg å sende en e-post til alle du skal melde på i din gruppe, og be dem sjekke at de ligger inne i databasen.

- Alle kan selv sjekke om de ligger i systemet ved hjelp av denne weblinken: http://stoltzen.no/pmeld/

- Dersom en person ikke ligger inne, kan han/hun selv legge seg inn med riktig navn/fødselsår her: http://stoltzen.no/pmeld/index.php?action=ny_loper

 

Påmeldingsprosedyre

Vi anbefaler at dere på forhånd tester ut at pålogging fungerer! Testing kan gjøres når registrert kontaktperson mottar påloggingsinformasjonen (link til påmeldingsside + passord).

Som vanlig kan dere velge mellom fredag og lørdag.  Vi anbefaler at dere på forhånd har vurdert å velge f.eks tidlig fredag for å sikre plass.

I denne første fasen skal gruppene kun kjøpe det antall plasser de ønsker - det er ikke nødvendig å ha navn på løperne enda. Kjøpte startnummer refunderes ikke.

 

Navn må legges inn senest mandag 5. september kl. 23:59 (Ubrukte startnummer trekkes inn av arrangør), men endring av navn i gruppen kan gjøres av kontaktperson helt frem til 16. september kl. 23:59.

Fra 16.september er det kun arrangøren som kan endre navn. Endringene koster kr 50.- og sendes til den påmeldte løper. Send derfor mail til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Alle påmelding/endringer stenges fredag  23. september

 

NB! Yngste aldersklasse

På grunn av Barneidrettsbestemmelsene til Norges Idrettsforbund er yngste klasse 10-11 år. Denne klassen har tidtaking, men blir ikke rangert.  Gruppeansvarlig må påse at det ikke meldes på yngre løpere enn 10 år.

 

 Betaling

Som kvittering på at påmelding er registrert, får kontaktpersonen en e-post der betalingsinfo, antall påmeldte og pris bekreftes. KID nr må brukes ved betaling.  Hvis dere ikke mottar slik kvittering, er gruppen ikke påmeldt i vårt system eller oppgitt e-postadresse er feil. Ta kontakt med oss på e-post : betaling@stoltzen.no

Frist for betaling er innen 7 dager etter påmelding. Hele påmeldingen vil bli slettet hvis 7-dagersfristen ikke overholdes og det ikke betales inn riktig beløp.

Vi er nøye med betaling for alle påmeldte for å hindre hamstring av startnummer. Betalt startkontingent refunderes ikke.

Startkontingenten i 2022 er: Voksne kr 395,- og Barn (løpere 17 år eller yngre ) kr 235,-.  I Startkontingenten er det inkludert startlisens kr 40(voksne) og kr 30(barn)til Norges Friidrettsforbund.

Norges Friidrettsforbund har innført startlisens for alle mosjonsløp.  Se også www.friidrett.no/lisens for mer informasjon om ordningen.

For spørsmål:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  Vi har valgt å integrere engangslisens i startavgiften. For utøvere som har helårslisens, og som ønsker å få refundert engangslisensen er det utviklet en elektronisk løsning for dette. Denne finner du på https://response.questback.com/norgesfriidrettsforbund/tilbakebetalinglisens/

Dersom løpet må avlyses pga smittevernregler, uvær, alvorlige skader på løpere eller andre uforutsette hendelser, refunderes ikke betalt startkontingent.

 

Personvernerklæring for Stoltzekleiven Opp

1.     Ved påmelding oppgis nødvendige personopplysninger med formål for organisasjonskomiteen å melde løper på løpet, gi løper resultatservice og løperstatistikk og for eventuell nødvendig kontakt med løperen før, under og etter løpet:

a.     navn

b.     adresse

c.     telefonnummer

d.     e-postadresse

e.     fødselsår

2.     Personopplysningene behandles kun internt i organisasjonskomiteen for Stoltzekleiven Opp til det formålet som er beskrevet i punkt 1. Opplysningene utleveres ikke til tredjepart. E-postadressen til påmeldte løpere brukes til å sende Nyhetsbrev med informasjon om løpet.

 

3.     Personopplysningene lagres så lenge løperen ønsker. Alle har rett til innsyn, retting, sletting, og til å få tilsendt registrerte data om seg selv.

a.     Alle kan når som helst be om å få alle personopplysninger om seg selv slettet.

b.     Alle kan reservere seg fra å få eget bilde publisert på nett

c.     Alle henvendelser til organisasjonskomiteen sendes på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 

4.     Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.


Sist oppdatert ( torsdag 28. april 2022 19:01 )
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2022

Stoltzekleiven Opp 2022 går fredag 30. september og lørdag 1. oktober. 

 

SMS Treningslogg

1/12Hans Peter Endal 15.10
1/12Magnus Gabrielsen15.05
1/12Magnus Gabrielsen16.42
30/11Hans Peter Endal 15.15
29/11Hans Peter Endal 16.00
29/11Hans Peter Endal 15.45
29/11Magnus Gabrielsen15.36
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)