I morgen braker det løs!
torsdag 23. september 2021 07:02

Det er nå hele to år siden sist gang vi kunne ønske alle våre spreke deltakere velkommen til Stoltzekleiven Opp. Sjelden har det vært viktigere å ta tilbake idrettsgleden og det sosiale samholdet som skapes gjennom aktivitet med gode venner og kollega.

 

Det har vært en lang venteperiode, og ikke minst mye usikkerhet om hva som kom til å bli mulig også i år, etter at vi ikke hadde annet valg enn å avlyse arrangementet i 2020. Samfunnet er nå på vei mot normalen, men årets arrangement er fremdeles nødt å tilpasses de gjeldende smittevernregler, noe som medfører redusert kapasitet og litt redusert tilbud rundt selve løpet.

Vi er trygge på at alle som deltar skal få en topp opplevelse og at smilene vil skinne i målområdet, i alle fall etter melkesyren har trukket seg litt tilbake. Vi ber alle gjøre seg kjent med smittevernreglene som er presentert på hjemmesiden og følge de skilt og anmodninger fra funksjonærer som måtte komme. Smil og vær glad så får vi dette til sammen, på en god og forsvarlig måte.

Vår ivrige dugnadsgjeng teller over 100 personer, og vi er klar for å ta imot dere både i Badstuen, ved start og i mål, takk for deres gode innsats! Vi sees, og lykke til! 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

STOLTZEHOTELLET 

 
 
Overnatting - middag - AfterStoltz i baren 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

 
 

  

 
 
 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)