Odvar Holsen til minne
søndag 13. september 2020 19:52

Odvar Holsen er død. Den eneste løperen med plettfritt rulleblad for fremmøte i Stoltzekleiven Opp siden debuten i 1979, har tatt sin siste tur fra Fjellveien til Sandviksfløyen. Det stoppet på 41 deltakelser. Persen hentet han på tredje forsøk, 10:59 i 1981.

Postmannen fra «Amalien» vil bli husket som stillfarende og stødig. Lenge før Gjert Ingebrigtsen sto frem som fanefører i norsk friidrett, var Odvar eksponent for treningsformen «terskel i tussmørke». Mange har opplevd å bli forbiløpt i Fjellveien av en slank skikkelse i blå supertrøye. De rolige øktene tok han på jobb.

Odvar var også en trofast støtter av Vareggs fotball-lag. Han var selvsagt på plass på Krohnsminde den fantastiske september-kvelden i 1971 da Rosenborg ble rundspilt. Han var en fast mann på den store betongtribunen mot Ibsens gate i alle de år da Varegg underholdt med fin fotball i høyere divisjoner. I senere år har han funnet sin plass på Stemmemyren for å støtte ikke fullt så fremgangsrike fotballspillere i blått og gult.

Takk for dine lettbeinte og pĂĄlitelige bidrag i Vareggland!

Vi lyser fred over Odvar Holsens minne.

Idrettslaget Varegg & Stoltzekleiven Opp

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

STOLTZEHOTELLET 

 
 
Overnatting - middag - AfterStoltz i baren 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

 
 

  

 
 
 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)