Info til individuelle

Påmelding individuelle løpere

Som vanlig kan løpere velge mellom fredag 27. september og lørdag 28. september når de kjøper startnummer. 

Vi har ikke venteliste for individuelle løpere (kun for grupper), men torsdag 29.august, kl 07:00 er det mulig å kjøpe ledige startnummer via påmelding på www.stoltzen.no. Det var flere hundre startnummer til salgs denne datoen ifjor, så fortvil ikke hvis hovedpåmeldingen ikke lykkes.


1) Tirsdag 28. mai, kl. 07:00 (kun for deltakere med flere enn 10 starter, og kvalifiserte løpere til seedet gruppe)

Fra og med tirsdag 28. mai, kl 07:00 kan løpere som har deltatt minst 10 ganger tidligere melde seg på.

Det samme gjelder løpere som er direkte kvalifisert til seedet gruppe (bedre enn 11:00 for herrer, og 13:00 for damer). Systemet er laget slik at kun løpere som ligger inne i databasen med minst 10 deltagelser eller har løpt på god nok tid de siste tre år, kan melde seg på fra 29. mai. (se stoltzestatistikken). 

Individuell påmelding


2) Onsdag 29. mai, kl 07:00 - alle andre løpere

 

Individuell påmelding Siste frist for endring av navn

Siste frist for å endre navn, og melde seg på er mandag 23. september. Da stenger vi for alle ytterligere endringer siden startlisten skal klargjøres.

Endringer sendes via e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen


Det er strengt forbudt å  løpe på annen løpers startnummer/starttid.

Løpere som gjør dette vil bli slettet fra resultatlisten og selvsagt ikke få løpet registrert i statistikken.

 

Påmeldingsprosedyre

Stoltze-ID

Alle som skal melde seg på til Stoltzekleiven Opp må ha en egen Stoltze-ID. Alle løpere som har deltatt tidligere har en Stoltze-ID. Du kan sjekke om du ligger i databasen med en Stoltze-ID på påmeldingssiden for individuell påmelding ved å søke på ditt navn. Dersom du ikke ligger i databasen kan du registrere deg i databasen allerede nå ved å følge linken for registrering av ny løper på påmeldingssiden.

Hvis du finner at du har flere Stoltze-ID, vennligst meld ifra til oss hvilken ID du vil beholde på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  


Påmelding

Det er kun mulig å melde seg på på internett under fanen 'Påmelding'.  Påmelding via e-post eller telefon kan dessverre ikke behandles. 

 

 

Aldersgrense

Yngste klasse er Gutter/Jenter 10-11 år: med tidtaking, men ikke rangering. Man må fylle 10 år i løpsåret. Dette er i samsvar med NIFs Barneidrettsbestemmelser. 

Med mye folk i løypen er det heller ikke helt uproblematisk å sende løpere yngre enn 10 år opp alene, så vi ber ivrige foreldre om å respektere laveste alder 10 år.

Et godt tilbud til løpere under 10 år er Familiedagen som 4. Bergen-Sandviken Speidergruppe arrangerer søndag 29. september.  Se mer info på Stoltzen.no: Familiedagen

 


Personvernerklæring for Stoltzekleiven Opp

1.  Ved påmelding oppgis nødvendige personopplysninger med formål for organisasjonskomiteen å melde løper på løpet, gi løper resultatservice og løperstatistikk og for eventuell nødvendig kontakt med løperen før, under og etter løpet:

a.   navn

b.   adresse

c.    telefonnummer

d.   e-postadresse

e.   fødselsår

2.   Personopplysningene behandles kun internt i organisasjonskomiteen for Stoltzekleiven Opp til det formålet som er beskrevet i punkt 1. Opplysningene utleveres ikke til tredjepart. E-postadressen til påmeldte løpere brukes til å sende Nyhetsbrev med informasjon om løpet.

3.   Personopplysningene lagres så lenge løperen ønsker. Alle har rett til innsyn, retting, sletting, og til å få tilsendt registrerte data om seg selv.

·       Alle kan når som helst be om å få alle personopplysninger om seg selv slettet.

·       Alle kan reservere seg fra å få eget bilde publisert på nett

·       Alle henvendelser til organisasjonskomiteen sendes på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

4.   Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Sist oppdatert ( mandag 18. mars 2019 20:31 )
 

StoltzeBilder

I 2019 ble det tatt over 22.000 bilder av våre tøffe Stoltze-løpere. Hvorfor ikke ta vare på minnene? Digitalt bilde, lerret og kopp er tilgjengelig i nettbutikken!

Stoltzekleiven Opp 2020

Stoltzekleiven Opp 2020 vil gå fredag 25. og lørdag 26. september. Påmeldingen åpner i april/mai.

 

SMS Treningslogg

12/4Ina Aas14.43
12/4Hans Peter Endal 14.45
11/4Endre Tvinnereim16.58
11/4Hans Peter Endal 15.30
10/4Trond Fjeldberg20.20
10/4Hans Peter Endal 15.10
9/4Endre Tvinnereim17.34
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 

 

Arenareklame

 
 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)