Info til grupper

Påmelding for grupper starter onsdag 8. mai 2019 kl. 07.00.  

Erfaringsmessig er det stor etterspørsel - så dere bør sitte klar på PC’en kl 07.00. Når alle ledige startnummer er utsolgt, åpner vi for venteliste for grupper.

De som var kontaktpersoner for gruppene i fjorårets Stoltzekleiven Opp, mottar i god tid før påmeldingen starter, e-post med påmeldingsinformasjon.


Kontaktinfo

Kanskje din gruppe har ny kontaktperson? Dersom du vil endre noe på din gruppes kontakt, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med korrigerte opplysninger, helst innen 21. april, slik at dere får tilsendt brukernavn, passord og påmeldingslink til riktig person når denne info sendes ut til alle grupper ca. 24. april.


Det er svært viktig at vi får korrekt tilbakemelding slik at vi kan yte best mulig service,og unngå at dere får problemer i forbindelse med påmeldingen.


Siste frist for tilbakemelding på kontaktinformasjon er torsdag 2. mai, kl. 23:59.


Registrering av navn på løpere gjør gruppen selv

Alle deltagere må være inne i vår database med en egen Stoltze-ID.  Tips for å gjøre det så lett som mulig:

- Vi anbefaler deg å sende en e-post til alle du skal melde på i din gruppe, og be dem sjekke at de ligger inne i databasen.

- Alle kan selv sjekke om de ligger i systemet ved hjelp av denne weblinken: http://stoltzen.no/pmeld/

- Dersom en person ikke ligger inne, kan han/hun selv legge seg inn med riktig navn/fødselsår her: http://stoltzen.no/pmeld/index.php?action=ny_loperPåmeldingsprosedyre

  

Vi gjør spesielt oppmerksom på at dette er den eneste påmeldingsprosedyren som skal benyttes for grupper. Det er dessverre ikke mulig å melde seg på via e-post/telefon/personlige henvendelser.


BetalingPersonvernerklæring for Stoltzekleiven Opp

1.  Ved påmelding oppgis nødvendige personopplysninger med formål for organisasjonskomiteen å melde løper på løpet, gi løper resultatservice og løperstatistikk og for eventuell nødvendig kontakt med løperen før, under og etter løpet:

a.   navn

b.   adresse

c.    telefonnummer

d.   e-postadresse

e.   fødselsår

2.   Personopplysningene behandles kun internt i organisasjonskomiteen for Stoltzekleiven Opp til det formålet som er beskrevet i punkt 1. Opplysningene utleveres ikke til tredjepart. E-postadressen til påmeldte løpere brukes til å sende Nyhetsbrev med informasjon om løpet.

3.   Personopplysningene lagres så lenge løperen ønsker. Alle har rett til innsyn, retting, sletting, og til å få tilsendt registrerte data om seg selv.

·       Alle kan når som helst be om å få alle personopplysninger om seg selv slettet.

·       Alle kan reservere seg fra å få eget bilde publisert på nett

·       Alle henvendelser til organisasjonskomiteen sendes på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

4.   Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Sist oppdatert ( mandag 18. mars 2019 23:08 )
 

StoltzeBilder

I 2019 ble det tatt over 22.000 bilder av våre tøffe Stoltze-løpere. Hvorfor ikke ta vare på minnene? Digitalt bilde, lerret og kopp er tilgjengelig i nettbutikken!

Stoltzekleiven Opp 2020

Stoltzekleiven Opp 2020 vil gå fredag 25. og lørdag 26. september. Påmeldingen åpner i april/mai.

 

SMS Treningslogg

27/2Hans Peter Endal 14.00
26/2Endre Tvinnereim17.38
26/2Endre Tvinnereim15.30
25/2Hans Peter Endal 15.00
24/2Hans Peter Endal 15.20
24/2Mads Bjørnerem15.55
23/2Hans Peter Endal 14.50
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 

 

Arenareklame

 
 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)