TV - Aksjonen: Magnus Midtbø og Sindre Hoff løp for de som er i krig og konflikt
fredag 23. september 2016 16:04
På T-skjortene til Magnus Midtbø og Sindre Hoff står det: «Jeg løper for de som er i krig og konflikt». De stiller opp i årets Stoltzen Opp for å skape blest rundt og synliggjøre årets Tv-aksjon som går til Røde Kors nødhjelpsarbeid. Inni bøssen bar de med seg en vannflaske, bandasjer og litt niste. Det er en symbolhandling for å vise hva altfor mange mennesker i konfliktområder er avhengige av å få som nødhjelp for å overleve: medisinsk hjelp, rent vann og mat.

Hjelpe sivile ofre for krig og konflikt

Årets Tv-aksjon går til 9 land hvor Røde Kors på forskjellige måter er involvert i arbeid for å hjelpe sivile ofre for Krig og Konflikt. Magnus sier at han er glad for å kunne bidra til å promotere årets tv-aksjon, han får ikke så mange slike henvendelser, og løper med glede de mange trappetrinnene opp Stoltzen for å fremme en innsamling som redder sivile liv.

EM-deltaker i randonee

Sindre Hoff, som har deltatt i EM i Randonee, og løpt på den svært gode tiden 8.52 i Stoltzen for noen år siden, løp i dag på formiddagens hittil beste tid i herreklassen: sterke 9.36. Han har løpt Stoltzen noen ganger i ung alder, og deltok også flere ganger når han bodde i Sandviken. Det er litt nostalgisk for Sindre å løpe her i byfjellene igjen, hvor han har løpt mange fine treningsturer i tidligere år når han satset mer på friidrett og motbakkeløp.

Norges beste sportsklatrer

Magnus Midtbø har vært Norges beste sportsklatrer det siste tiåret, men påstår at han ikke er typen som liker smerte. Han kan ta kroppshevinger etter en finger, men på toppen av Stoltzen var han sliten og svimmel, med blodsmak i munnen. Han åpent hardt og fikk kjenne på den berømte melkesyren: -Løping står aldri på treningsprogrammet, og nå husker jeg hvorfor, sier Magnus med et smil. -Men det er gøy, gøy etterpå! Han kom i mål på pene 14.36, og sier at det frister å delta igjen neste år. Vi hører en i bakgrunnen hevde at Stoltzen ikke riktig er bratt nok for klatreren Magnus, som reiser 14 timer med toget for å delta for årets TV-aksjon.

Trollveggen

Norskeruten opp Trollveggen i Romsdalen er en av klatreturene Magnus har lyst til å få til i høst, men det tar en uke før den rasutsatte veggen tørker skikkelig opp, så det er usikkert når det blir mulig å gå ruten. Han er også invitert med på en tur til Jordan av Mercedes for å klatre spir og tårnformasjoner ute i ørkenen, noe Magnus karakteriserer som en guttedrøm som går i oppfyllelse.

Tekst: Njål Larry Kvendseth Link til årets Tv aksjon: http://blimed.no Konto: 83800809005
 
Magnus Midtbø og Sindre Hoff
 

 
 

StoltzeBilder

I år ble det tatt nesten 20.000 bilder av våre tøffe Stoltze-løpere. Hvorfor ikke ta vare på minnene med et bilde, et lerret eller en kopp?

Stoltzekleiven Opp 2019

Stoltzekleiven Opp 2019 vil gå fredag 27. og lørdag 28. september. Påmeldingen åpner i april/mai.

 

SMS Treningslogg

19/3Terje Thorkildsen23.42
19/3Eirik Solheim15.30
18/3Eric Nilsen19.03
18/3Terje Thorkildsen23.49
18/3Kari Magrete Åkernes 20.20
17/3Håkon Haugland32.30
17/3Terje Thorkildsen21.18
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188

 

Arenareklame

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)