Finale i Stoltzekarusellen 19.september
tirsdag 13. september 2016 11:39

Mandag 19. september arrangeres fjerde, og siste lĂžp, i Stoltzekarusellen - en real generalprĂžve fĂžr oppladningen til lĂžpshelgen for alvor starter!

 

I herreklassen har det til nÄ blitt klokket inn ti lÞp pÄ under 11 minutt. Aller raskest sÄ langt er Knud KalsÄs som fikk registrert 10:11 i den 2. runden. OgsÄ i dameklassen kan det vises til gode tider. Lina Rivedal lÞp opp pÄ 12:04 i 2. runde og leder til nÄ statistikken i dameklassen som forÞvrig har hatt et sterkt innslag av sterke lÞpere fra arrangÞrklubben Varegg og de motbakkeglade Fjellgeitene. 

Resultatlister fra de 3. fÞrste lÞpene finner du i hovedmenyen under Stoltzekarusell. 

Prosedyren er som vanlig: MÞt opp i Fjellveien og lÞp! Det er fleksistart mellom 17 og 18. For Ä forenkle pÄmeldingen kan du forhÄndspÄmelde deg via denne linken. PÄmeldingen er ikke bindende, og du betaler fremdeles ved oppmÞte (50 kr).

For dem som ikke har fÄtt startnummer til konkurransen 23.- eller 24. september i Är kan StoltzeKarusellen 19. september fungere som tellende lÞp for 2016.
Det betyr at tidene som blir oppnÄdd pÄ karusellen denne datoen gÄr inn i den offisielle StoltzeStatistikken, men du mÄ konkret be om at vi registrerer tiden i statistikken. Samtidig vil ogsÄ deltakelse i karusellen denne dagen telle som deltakelse i Stoltzekleiven Opp 2016. Men dette gjelder, som nevnt, bare personer som ikke har fÄtt startplass i selve konkurransen.

 

 
Denne gjengen fra Varegg - Fjellgeitene har bidratt til mange gode tider i Ärets karusellstatistikk! 
(F.v.: Are O. SÊbÞ, Lars Engeli, Caroline Christie, Tore InstebÞ, Nancy Sommer, Jan Frode Morken, Siri Haukanes) 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)