Karoline fĂĄr kamp
onsdag 17. september 2014 20:59

Karoline Grøvdal, norsk friidretts sterkeste distanseløper, testet Stoltzen tirsdag. Onsdag meldte BT at den lettbeinte og særdeles kondisjonssterke løperen går for ny damerekord i Stoltzen. Kun kort tid etter denne annonseringen kom det melding om at Karoline får meget kvalifisert konkurranse.

Kristin Størmer Steira har ikke tenkt å gi fra seg rekorden uten kamp.  Langrennsesset som var med på å skape magisk Stoltzestemning ifjor, er klar for start i år også. Rekordløpet var uhyre sterkt, og det er få som tviler på Kristins kapasitet.  Å kunne skilte med erfaring fra fire konkurranser i Stoltzen fra før, bør også borge for at skiløperen vil gi EM-løper Karoline hard kamp.

Rekorden, 9.35, er tøff å forbedre. Duellen mellom de to kondisjonerte damene bør være en meget god forutsetning for at vi igjen skal få kjenne på spenningen når seedet gruppe lander på Sandviksfløyen lørdag formiddag. 

 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)