Friidretten i Varegg opplever fremgang
fredag 05. september 2014 09:14
Varegg arrangerer Stoltzen, men er også et samlingspunkt for et stort utvalg løpere, mestere og mosjonister, rekrutter og veteraner!

Varegg Friidrett skal først og fremst være et samlingspunkt for alle som liker å løpe. Fellestreninger skal inspirere til jevn treningsinnsats som over tid vil styrke kondisjon og kraft i hverdagen. Treningene har alltid en plan og en hensikt som sikrer at alle får et positivt påfyll av energi.

Det store treningsfellesskapet består av Fjellgeiter, Melkesyre, Distanseløperne, Ungdomsløperne og Rekruttene. Her er det rikelig med muligheter for å hente inspirasjon og innsikt i trening. Her gjør du avtaler som sikrer at du velger friluft i stedet for sofa på de litt tunge dagene. Her er det ikke enten eller, men fritt til å velge det som passer.

Fjellgeitene er friskuser som trives i motbakker og fjellterreng. Stadig nye mål, sprudlende humør og artige treningsplaner.  

Melkesyre har mottoet «aldri en torsdag uten Stoltzen», og byens mest inkluderende motbakkeintervaller hver lørdag formiddag. Her finner du treningsglødere av beste merke, flotte fremganger og motbakkeløpingens beste heiagjeng.

Distanseløperne står for det mer tradisjonelle. Fire ukentlige fellesøkter som samlet sett gir stayer til motbakker, terrengløp, mosjonsløp eller utfordringer på bane.

Ungdomsløperne får kyndig oppfølging og trener med stor iver for å se hva som er mulig å få til i baneløp.

Rekruttene møtes fast til leken friidrett hver onsdag på Skansemyren eller på Haukeland skole i vintermånedene.

Fellesskapet rommer også reising til løp, både innenlands og utenlands. Spennende stafettdeltakelser som får frem skjulte krefter og kribling i hele kroppen. Vi ivrer også for å arrangere lokale løp med høy treningseffekt og lav terskel for deltakelse.

Vareggfriidretten koordinerer og kaller inn via Facebook, Varegg.no eller direkte pr epost. 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)