Stoltzekarusellen starter pÄ mandag 12.8
lĂžrdag 10. august 2013 19:45

 Fire gode muligheter til fullverdig test fÞr alvoret braker lÞs fredag morgen 27.sept.

 Datoene som gjelder for Ärets StoltzeKarusell er

 * mandag 12. august

 * mandag 26. august

 * mandag 9. september

 * mandag 23. september. 

 .

. 

PÄ Karusellkveldene fÄr du en sjelden mulighet til Ä teste form og fÞlelse i «verdens bratteste lÞp».  Jakter du rekordtider sÄ er flere gjennomkjÞringer nyttig justering og finpussing av formen.  For mange er det spennende Ä lete etter det perfekte lÞpsopplegget - ikke helt enkelt siden det er hÄrfine avveininger mellom Ä starte hardt eller spare krefter til siste halvdel da det virkelig blir bratt og det rÞyner ekstra pÄ.  

Konseptet er enkelt. Du bare mÞter opp i Fjellveien og melder deg pÄ ved start, betaler kr 50 i kontanter og deretter er det full fart til toppen.

Det er fleksistart mellom klokken 17 og 18. Bare ved stor deltakelse (kÞ ved start) vil vi sende av gÄrde lÞpere etter klokken 18.Som en ekstra gulrot vil tider oppnÄdd i StoltzeKarusellen gjelde som «seedingstider».

Seedingsgrensen er tid under 13 minutter for damer og tid under 11 minutter for herrer.

For dem som ikke har fÄtt startnummer til konkurransen 27.- eller 28. september i Är kan StoltzeKarusellen 23. september fungere som tellende lÞp for 2013.

Det betyr at tidene som blir oppnÄdd pÄ karusellen denne datoen gÄr inn i den offisielle StoltzeStatistikken, men du mÄ konkret be om at vi registrerer tiden i statistikken. Samtidig vil ogsÄ deltakelse i karusellen denne dagen telle som deltakelse i Stoltzekleiven Opp 2013. Men dette gjelder, som nevnt, bare personer som ikke har fÄtt startplass i selve konkurransen.

 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)