"Første mann til mølla"
torsdag 04. april 2013 08:17

Med stor etterspørsel etter startnummer er vi nødt til å praktisere "Første mann til mølla" prinsippet.

Det er meget stor pågang  for å sikre seg startnummer i Stoltzekleiven Opp.  Som andre store arrangementer har vi valgt å praktisere "første mann til mølla" prinsippet.  Vi mottar mange henvendelser der grupper ber om å bli prioritert.  De fleste henvendelsene kommer fra grupper som har vært med mange ganger.  Vi får også henvendelser der type grupper (idrettslag, bedrifter, naboer, venner) ber om å bli prioritert foran andre grupper.  Vi føler det er vanskelig å prioritere noen grupper fremfor andre grupper.  Vi vil raskt komme opp i uheldige situasjoner der grupper kan føle seg forbigått siden påmeldingen lett kan bli for tilfeldig og "urettferdig".  Spesialbehandlinger ryktes fort siden gruppene markedsfører sine startnummer i sine miljøer.  En slik praksis ønsker vi ikke å begi oss inn på.  Vi håper på forståelse for det valgte prinsippet om "første mann til mølla".

I år utvider vi som informert om tidligere til start kl 10 på fredag, og vi får dermed 900 ekstra startnummer. Vi håper derfor at ventelisteproblematikken reduseres kraftig hvis deltakere slår til på de tidlige startnummerne også. Vi anbefaler deltakere allerede før påmeldingen starter om å sterkt vurdere starttider som det tradisjonelt ikke er så sterk rift etter.  Forsøker en seg på en populær starttid så kan en risikere å måtte returnere til åpningsbildet og da mister en verdifull tid når ny starttid skal velges.

Alle registrerte grupper skal nå ha fått info om årets påmelding.  Hvis din gruppeansvarlige ikke har fått slik info er det nok fordi vi har feil e-postadresse oppgitt.  Send eventuelt e-post senest fredag 5.april innen kl 12.00 til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Lykke til med årets påmelding.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)