Klargjþring av den endelige startlisten – VIKTIG informasjon
tirsdag 04. september 2012 22:12

Datoene for Ärets lÞp nÊrmer seg nÄ med stormskritt for oss arrangÞrer. I lÞpet av fredag 28.09 og lÞrdag 29.09 skal vel 5.000 lÞpere starte pÄ hvert sitt individuelle starttidspunkt. Les videre for informasjon om tidsfrister for Ärets Stoltzekleiven Opp.

For at det skal vÊre mulig Ä gjennomfÞre et sÄ stort arrangement mest mulig knirkefritt, er vi helt avhengige av at dere som deltakere klarer Ä overholde fÞlgende tidsfrister:

Innlegging av navn pÄ lÞpere i gruppene.

Absolutt siste frist for innlegging av navn pÄ lÞpere som skal lÞpe i gruppene, er fredag 07.09 kl. 22.00.
Dersom det etter dette tidspunkt stÄr Äpne plasser i gruppen, «inndras» slike plasser og gjÞres tilgjengelig for lÞpere som stÄr pÄ arrangÞrens venteliste. Betalt startkontingent refunderes ikke. SpÞrsmÄl vedr. dette rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÄ aktivere JavaScript for Ä kunne se adressen .

Endring av navn pÄ lÞpere.

Dersom der er lÞpere som er pÄmeldt som ikke kan delta, er det mulig Ä fÄ endret navn pÄ startnummeret.  Absolutt siste frist for Ä be om slike endringer er onsdag 12.09, kl. 16.00.
Ønske om endringer som innkommer etter dette tidspunkt, har vi dessverre ikke mulighet for Ä etterkomme. Slike endringer meldes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÄ aktivere JavaScript for Ä kunne se adressen .

Forfall.

Dersom du vet at du ikke kan vÊre med, og ikke har familie / venner som kan overta startnummeret ditt, setter vi stor pris pÄ om du gir oss beskjed om dette sÄ snart som mulig, slik at lÞpere som stÄr pÄ ventelisten kan fÄ benyttet plassen. Absolutt siste frist for Ä melde forfall er onsdag 12.09, kl. 16.00. Betalt startkontingent refunderes ikke. Meldinger om forfall sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÄ aktivere JavaScript for Ä kunne se adressen .

Inntak av lĂžpere fra ventelisten.

I Þyeblikket har vi ikke en eneste ledig starttid, og mer enn 800 navn pÄ den individuelle ventelisten. Selv om vi erfaringsmessig fÄr inn noen forfall, er sjansen for Ä fÄ tildelt plass liten.

Vi ber om forstÄelse for at vi ikke har mulighet til Ä svare pÄ spÞrsmÄl mht. «hvor man stÄr» pÄ ventelisten osv. Blir det ledige plasser, sender vi fortlÞpende ut tilbud om startnummer til den som til en hver tid ligger Þverst pÄ ventelisten.

OffentliggjĂžring av endelig startliste.

Vi regner med at den endelige startlisten vil kunne legges ut pĂ„ www.stoltzen.no senest onsdag den 19.09. Utdeling av startnumre vil skje fra og med mandag den 24.09 – nĂŠrmere informasjon om tid og sted kommer senere.


Vi ber om forstĂ„else for at overnevnte frister MÅ overholdes, og at det IKKE vil vĂŠre mulig Ă„ etterkomme Ăžnsker om endringer etter disse datoer. Vi, og firmaet som er ansvarlige for tidtakingen og produksjon av resultatlister, er helt avhengige av Ă„ kunne fĂ„ jobbe i fred og ro de siste dagene fram mot lĂžpet, bl.a. med klargjĂžring av datasystemer, stokking av lĂžperbrikker mot startnummer osv.

Av samme grunner som nevnt over, vil det derfor IKKE vÊre mulig Ä endre pÄ lÞpernavn el.l. lÞpsdagene, eller «Ä fÄ» et ledig nummer ved personlig frammÞte ved start.

Vi Ăžnsker alle deltakere lykke til med de siste forberedelser til lĂžpet!

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)