De siste offisielle bilder fra GamleStoltzen
mandag 06. juni 2011 18:20

Søndag kveld måtte vi selvsagt få med oss den aller siste turen opp GamleStoltzen og planen var også å forevige den siste opp til topps.  Det viste seg å bli vanskelig - kanskje umulig.

Vi kom opp litt over kl 22 og tok flittig vekk bilder av folk som kjempet seg forbi den legendariske termosen som markerer mållinjen.  Kl 22.40 hadde vi gitt opp og få med oss den aller siste løperen da vi erkjente at det nok ville komme Stoltzebestigere opp hele natten.   

Så vi tok lite godt et bilde av et knippe løpere som vi kan si var noen av de siste - og de aller siste som ble offisielt foreviget.

 

 

 

 

 

Disse to karene er de to siste offisielt avbildede på toppen av Stoltzen. t.v Karwan Koch som er blitt en ivrig Stoltzegjenger med 2-3 besøk hver uke. T.h sjekker Erik Drageset tiden - det ble ny årsbeste med11.16 og det dagen etter kraftanstrengelsen Bergen-Voss.  

Og her har vi gjengen som dukket opp en etter en og som vi trodde var den siste, men den gang ei.  Men en blid gjeng var de:

t.v bak:Peter Aadland, Arne Vik, Endre Nielsen

t.v foran: Kristina Borge, Anne Fjellstad, Tasim Karim-Birkeland. 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)