Startkontingent

I år er prisene kr 395,- for de over 18 år, og kr 235,- for de som er 17 år eller yngre.

 

I Startkontingenten er det inkludert startlisens kr 40 til Norges Friidrettsforbund. Norges Friidrettsforbund har innført startlisens for alle mosjonsløp. Se også www.friidrett.no/lisens for mer informasjon om ordningen. For spørsmål:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  Vi har valgt å integrere engangslisens i startavgiften. For utøvere som har helårslisens, og som ønsker å få refundert engangslisensen er det utviklet en elektronisk løsning for dette. Denne finner du påhttps://response.questback.com/norgesfriidrettsforbund/tilbakebetalinglisens/ 

 

Kvittering: Når du har meldt deg på, får du tilsendt en kvittering til den e-postadressen du oppgir i påmeldingen. Hvis du ikke får kvittering er du enten ikke blitt påmeldt eller at oppgitt e-post adresse er feil. Sjekk dette nøye.

 

I kvitteringsmailen følger betalingsanvisning. Husk å bruke det KID-nr som oppgis ved betaling, ellers blir betaling ikke registrert og du kan miste plassen.

 

Dersom løpet må avlyses pga. smittevernregler, uvær, alvorlige skader på løpere eller andre uforutsette hendelser, refunderes ikke betalt startkontingent.

 

Sist oppdatert ( søndag 27. juni 2021 22:26 )
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)