Verdig minnemarkering for Jon Tvedt
lørdag 17. januar 2009 15:42



Det ble en verdig og gripende minnemarkering for Jon Tvedt i Stoltzekleiven lørdag 17.januar.  Minnestunden på toppen ble en markering i Jons naturinspirerte ånd - de rundt 700 fremmøtte fikk en frisk tur på byfjellet.

Løperkamerat og prest Truls Nygaard ledet minnestunden der ungdomsvennen Tom Eirik Eikanger (Gular Orientering) fortalte om hvordan Jon i ungdomsårene utviklet seg til å bli et av Norges største orienteringstalenter.  Deretter trakk Friidrettsformann i Gular og venn Morten Straume frem Jons sterke ønske om at flest mulig burde bruke skog og fjell til å få sine egne naturopplevelser.  Jon trente mye på fjellet, tok bilder og hadde gode opplevelser på sine mange treningsturer. 

Motbakkegeneral og leder av motbakkeutvalget i Norges Friidrettsforbund Christian Prestegård takket Jon for alt det Jon har gjort for den fremvoksende motbakkebevegelsen i Norge.  Jon inspirerte oss alle. Løpsleder for Stoltzekleiven Opp, Owen Westergård, tok de fremmøtte gjennom alle de fantastiske prestasjonene Stoltzekongen Jon har gjort siden 1995.  Jon Tvedt betydde mye for Stoltzen.  Jons vil alltid bli husket for han typiske uttalelse etter rekorden i 1995: " ..det er jo bare en bakke".

I timen før minnestunden gikk og løp en jevn strøm av deltakere i Jon Tvedts minneløp.  Hele 559 stilte til start, både med og uten tid.  I dag var kanskje det viktigste å delta, men de raskeste opp i dag ble Stoltzevinner fra 2008, Synne Visnes, blant damene, mens Lars Nesbø Bakke og Joel Dyrhovden delte seieren i herreklassen.

Arrangørene takker alle fremmøte som var med på minneløpet og minnestunden. Deltakerne som ikke har gjort det enda kan fortsatt gi sin støtte til de etterlatte ved å sette inn ønsket beløp på konto 3624 28 66201.  

Resultatliste og deltakerliste fra dagens løp finner du her.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)